Nederlands, correct schrijven

Cursus Nederlands, Correct Schrijven


De cursus Nederlands, correct schrijven

U moet voor uw werk af en toe een brief of rapport schrijven, maar u blijft worstelen met de spelling/grammatica van bijvoorbeeld: de d's en t's of schrijf je ~hun beide~, ~hun beiden~, ~hen beide~ of ~hen beiden~? BV&T heeft een pakkende cursus voor u ontwikkeld. Wilt u correct leren schrijven en wilt u zich meer verdiepen in de verschillende aspecten van de Nederlandse taal, zoals spelling, stijl en schrijfvaardigheid? Haal u kennis op over de taalkwesties waar u tijdens het schrijven tegenaan loopt. Twijfelt u soms ook over hoe het nou zat met 't kofschip of 't sexy fokschaap, vindt u ~hun hebben~ vreemd klinken of juist niet? En weet u niet wat u er ervan moet denken? Alles wordt u duidelijk binnen enkele weken. Na deze cursus correct schrijven beschikt u over handige vuistregels om voortaan dit soort taalkwesties het hoofd te bieden. U wint veel tijd door met meer kennis en zelfvertrouwen een grammaticaal juiste tekst te schrijven, omdat u de taalregels van het Nederlands correct weet toe te passen.


Het programma

Het programma bestaat o.a. uit:
 • Algemene spelling;
 • Zinsopbouw en zinsconstructies;
 • Grammatica regels;
 • Het gebruik van leestekens;
 • Meervoudsvormen;
 • Werkwoorden vervoegen;
 • Aaneenschrijven van woorden;
 • Schrijfopdrachten en -oefeningen ;
 • Persoonlijk actieplan.

Resultaat na de cursus Nederlands, correct schrijven

U weet wat u schrijft en welke spellingsregels hierop van toepassing zijn, bijv. wanneer u 'ei' en 'ij' gebruikt en wanneer een 'd' of een 't' wordt toegepast. Dit alles wordt op een leuke boeiende manier uitgelegd. U weet na het volgen van deze cursus effectief en optimaal een brief of e-mail te schrijven. In korte tijd bent u helemaal up-to-date met de punten en de komma's op de juiste plek!

Over BV&T: De in-company opleider voor werkend Nederland!

Bij een traject / project van BV&T staan de leerdoelen van u of de organisatie centraal. Onze diensten zijn gericht op het optimaliseren van de resultaten van uw organisatie en van uw medewerkers. Dit door het aanroepen van (ongebruikte) talenten en het ontwikkelen van vaardigheden en nieuwe inzichten. De trajecten van BV&T zijn praktijkgericht en er zal gewerkt worden met verschillende werkvormen; van praktijksimulaties en rollenspelen tot het maken van individuele assessment. Door tijdens de training de deelnemers voortdurend te spiegelen, te observeren en gevraagd / ongevraagd van feedback te voorzien, krijgen de deelnemers meer inzicht in hun eigen gedrag.

Lees meer.. of download de brochure op deze website-pagina.


Effectieve kennisopname

Om voldoende individuele spreek en oefentijd t.o.v. de praktijk te hebben bestaan de trainingsgroepen bij voorkeur uit 2 - 10 deelnemers. Maar wij verzorgen ook 1 op 1 trajecten (coaching). BV&T streeft naar maximale kennisopname. Dit bereiken wij mede door onze bevoegde docenten die hun vak verstaan. Wenst u persoonlijk contact met betrekking tot uw aanvraag?

Opleidingsinfo (Bedrijfstraining)

Verwachte startdatum: In overleg (n.o.t.k.)
Totale duur: 16 uren
Aantal dagen:4.
  De tijd/agenda wordt in overleg ingepland.
Uren per dagdeel: 4 uren
Prijs / kosten: Omdat geen traject hetzelfde is. Kunt u op deze site informatie opvragen, hierna nemen wij contact met u op.
Meer informatie:

Voor de juiste afstemming.

In deze cursus Effectief Foutloos Nederlands Schrijven van BV&T staat kennis, kunde en bewustwording centraal. De cursus is samengesteld met een specifiek doel voor ogen: efficiënte kennisoverdracht. De cursus richt zich tot de essentie van de materie, hebben praktische toepasbaarheid als doelstelling en vermijden waar mogelijk nutteloze ballast. Graag stellen we in goed overleg een opleidingsplan op welke aansluit bij u als persoon of organisatie.
Meer informatie betreffende bovenstaande cursus kunt u aanvragen 088-7744333

BV&T de In-company opleider voor werkend Nederland ook voor uw traject: Nederlands, correct schrijven


Advies

Onze medewerkers helpen u graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij uw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kunt u terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer: tel: 088-7744333

Advies om u te bellen?
Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Naam+Achternaam:
Bedrijf:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Uw vraag:

Bericht:
9 plus 3 = Dit ivm Anti Spam, dank u voor uw begrip.Graag maken wij met onze opdrachtgevers afspraken over concrete resultaatsverplichtingen: de te behalen niveaustijging, aanwezigheid, integratie of gerichte resultaten van verandering. Samen met onze opdrachtgever stellen wij een projectplan op met daarin minimaal één heldere communicatiestructuur (wie communiceert met wie en wanneer)Maatwerk voor IN-Company projecten


Onze trajecten passen we zoveel mogelijk aan op uw doelstelling. We nemen de tijd voor een gedegen voorbereiding (intake en bepaling van uw doelstelling) waarbij we altijd persoonlijk contact met u hebben. Vervolgens voeren we onze trajectopbouw volgens afspraak uit. Dit betekent dat het resultaat ons uitgangspunt wordt en dat aan al uw verwachtingen wordt voldaan. Daartoe gebruiken wij deugdelijke materialen en zetten wij goed getraind, herkenbaar personeel in. Onze docent of trainer ziet er tijdens uw traject op toe dat de kennis welke moet worden overgebracht (beklijven) in de praktijk zijn uitwerking gaat krijgen. Onze slogan: "effectief met perspectief"
klik op afbeelding voor groter formaat.

Visie

Mensen op basis van eigen competenties in beweging te brengen door op maat gesneden ontwikkeltraject aan te bieden. Tevens forwarding op het functioneringsgesprek. Door een breed pakket van diensten en producten is BV&T in staat mensen te bewegen en ruime kansen te bieden.

Een traject van BV&T is meestal maatwerk. Dat betekent dat een traject wordt ontworpen op basis van de competenties en leerdoelen van uw cursist of organisatie. Om de uitgangssituatie scherp in kaart te brengen, kunnen we starten we met een vaardighedentest/assessment (optioneel). Op basis hiervan wordt met u als opdrachtgever besloten welk traject wordt ingezet.


Duur en intensiteit

Maatwerk betekent dat de competenties en de omstandigheden van de cursist bepalen wat de intensiteit en duur van het traject moet zijn. De vaardighedentest / assessment geeft hierin duidelijkheid. Gezien vanuit de ruime ervaring / voorkennis van de doelgroep zijn wij in staat een goed inzicht te verschaffen over de intensiteit en duur van trajecten, die voor onze cursisten van belang zijn om de gewenste resultaat te kunnen halen. Dit kan variëren van 12 tot 500 uur, van enkele weken tot 2 jaar, van 1 tot 10 dagdelen per week en van individueel tot groep. Maatwerk staat centraal voor één en dezelfde investering.

Praktijk

De praktijksituatie van de cursist, positie, werk- en omstandigheden is medebepalend voor de inhoud van het traject en de vormgeving van het totale traject. Stages en andere oriënterende trajecten of activiteiten buiten het lokaal kunnen onderdeel zijn van de doelstelling / programma.

Resultaat

Graag maken wij met onze opdrachtgevers afspraken over concrete resultaatsverplichtingen: de te behalen niveaustijging, aanwezigheid, integratie of gerichte resultaten van verandering. Samen met onze opdrachtgever stellen wij een projectplan op met daarin minimaal; één heldere communicatiestructuur ( wie communiceert met wie en wanneer)Prijsopgave aanvragen?


Online offerte systeem
Traject:
Naam:
Bedrijf:
Postadres: Postcode:
Plaatsnaam:
Telefoon:
Email:
Deelnemers: Gewenste start:
Uw verwachting:
9 plus 3 = Dit ivm Anti Spam, dank u voor uw begrip.Trainingen worden altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw specifieke werkwijze en de gewenste, geformuleerde leerdoelen. Tijdens het gehele traject, van voorbespreking tot evaluatie, hecht BV&T veel waarde aan informatie en nazorg.Enkele Referenties van de afgelopen maandenBedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
Koninklijke Luchtmacht > 30 deelnemers 5 trajecten
ABN Amro Bank 10 deelnemers
Justitie Noord > 15 deelnemers 2 trajecten
Stedelijk Museum Amsterdam 2 deelnemers 3e traject
Ashland 1 deelnemer 2e traject
DSD Staalinrichting BV. 8 deelnemers  
Draka Comteq verschillende groepen 3e traject
Namascor B.V. 1 deelnemer  
NU'91 9 deelnemers  
Knoop college 2 deelnemers  
Asia Express Foods 3 deelnemers 6 maanden
waterschap Noorderzijlvest 31 deelnemers 2 trajecten
Qexpertise 9 deelnemers  
Oranjewoud 5 deelnemers 2 trajecten
Philips (Hoogeveen/Drachten) > 50 deelnemers 10 maanden
Heutink Primair Onderwijs B.V. 6 deelnemers 3e traject
PWN Waterleidingbedrijf 12 deelnemers  
Zorggroep de Leiboom 24 deelnemers  
Mitsubishi European Equipment 6 deelnemers  
En nog veel meer.....    
     
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333


BV&T opleiding & advies

Zoekwoorden Via Searching


Cursus cursus nederlands Groningen, Utrecht, Amsterdam Maatwerk en Praktijkgericht: Cursus cursus nederlands. MT Kader Trainingen: Effectief Foutloos Nederlands Schrijven. ZZP of Freelance Vacature voor: cursus nederlands workshop correct schrijven nederlands. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Groningen, Utrecht, Amsterdam IN-Company Trainingsbureau: cursus nederlands workshop correct schrijven nederlands cursus nederlands. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree of INFO: cursus nederlands workshop correct schrijven nederlands cursus nederlands. Groningen, Utrecht, Amsterdam

Profiteer van onze ideale in-company tarieven!

BV&T ook voor uw traject: Zakelijke brieven schrijven

Download hier uw PDF informatieblad!


Nederlands, correct schrijven
cursus Nederlands, correct schrijven

Wij staan klaar om u van dienst te zijn


Wenst u deze brochure/productblad in uw mailbox,
vul onderstaande velden in...


Email adres:
9 plus 3 = Dit ivm Anti Spam, dank u voor uw begrip.

BV&T OPLEIDING & ADVIES

Basis cursus Nederlands, niveau 1 (A1) De cursist heeft weinig of geen kennis van de Nederlandse taal cursus correct nederlands schrijven opleiding correct nederlands schrijven zakelijk schrijven opleiding training zakelijk schrijven voor bedrijven brieven schrijven, interne auditor, auditing, audit kwaliteit

of op onderwerpen zoals:

 • Algemene spelling;
 • Zinsopbouw en zinsconstructies;
 • Grammatica regels;
 • Het gebruik van leestekens;
 • Meervoudsvormen;
 • Werkwoorden vervoegen;
 • Aaneenschrijven van woorden;
 • Schrijfopdrachten en -oefeningen ;
 • Persoonlijk actieplan.

BV&T opleiding & advies

Zoekwoorden Via Searching


Cursus cursus nederlands Groningen, Utrecht, Amsterdam Maatwerk en Praktijkgericht: Cursus cursus nederlands. MT Kader Trainingen: Effectief Foutloos Nederlands Schrijven. ZZP of Freelance Vacature voor: cursus nederlands workshop correct schrijven nederlands. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Groningen, Utrecht, Amsterdam IN-Company Trainingsbureau: cursus nederlands workshop correct schrijven nederlands cursus nederlands. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree of INFO: cursus nederlands workshop correct schrijven nederlands cursus nederlands. Groningen, Utrecht, Amsterdam