Maximaal leren

BV&T: u kiest voor scherpe prijzen.

BV&T biedt een complete opleidings- en trainingsprogramma aan. Alle trajecten die u op deze website vindt zijn met zorg ontwikkeld en kunnen binnen uw organisatie worden uitgevoerd. Ook voor training on the JOB of ~learning by doing~ vindt u in BV&T een kwaliteitsgerichte partner.

missie "EFFECTIEF TRAINEN MET PERSPECTIEF". Hiermee zijn wij trendzetters. U wilt groeien met uw organisatie tegen een betaalbare prijs en minimale derving. BV&T traint voor 90% IN-COMPANY!


Geen leermoment maar een leerproces
Het concept van intensieve training houdt in, dat de kandidaat gedurende de eerste contactmomenten met de trainer kijkt naar welke leermethode bij hem of haar past. Met dit concept wordt de leerervaring van de kandidaat rijker en intenser, waardoor het uiteindelijke rendement hoger wordt. Daar wij streven naar een optimaal leerproces van de cursist, is het (in overleg) mogelijk elk onderdeel afzonderlijk te volgen.

De studiebegeleider
De studiebegeleider is de bewaker van het leerproces. Hij maakt afspraken, bespreekt doelstellingen en heeft wekelijks contact met de kandidaat over zijn voortgang.

Hoger rendement
Gedurende het gehele traject heeft de kandidaat rechtstreeks contact met de begeleider. Ook als hij thuis met een vraag zit. Er is dus altijd een uitwisseling van gedachten met de begeleider. De kandidaat kan eventueel via mailing met medestudenten, discussiëren in de discussiegroepen van BV&T over dezelfde leerstof. Tijdens de contacturen is er persoonlijke aandacht, een luisterend oor en didactische uitwisseling. Er is tijd voor het maken van proefexamens en gelegenheid om de leerstof te herhalen. Het is evident, dat het rendement van dit leerproces vele malen groter is, dan bij het gebruiken van één leervorm afzonderlijk.

Bewust coachen: haal het beste uit je medewerkers
Een goede coach leert zijn kandidaten zelf ontdekken wat ze moeten doen. Hij faciliteert ze om in zichzelf te geloven en hun eigen verantwoordelijkheid te leren kennen. In de individuele training leert de trainer jou, de visie van leren en kennis vergaren, eigen te maken. Word je bewust van de betekenis van jouw stijl van leren en ontwikkel jouw eigen vaardigheden.

Reacties van deelnemers
  • Goede begeleiding, vooral gericht op interactie en praktijk. Iets wat niet uit een boekje te leren is.
  • Zeer veel geleerd op een confronterende, maar plezierige manier. Ik heb een goed zelfbeeld gekregen.
  • Ik weet nu hoe en op welke wijze (inclusief de valkuilen) ik het geleerde kan toepassen in de praktijk.