cursus Spaans voor beginnersInformatie over deze cursus KLIK HIER

Om u maximaal van dienst te zijn voor uw traject: cursus Spaans voor beginners, kunt u hieronder een keuze maken voor een Infoblad Spaans voor beginners of een offerte met de inhoud en prijs uiteengezet. Uw cursus worden altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw specifieke werkwijze en de gewenste, geformuleerde leerdoelen. Tijdens het gehele cursus-traject, van voorbespreking tot evaluatie, hecht BV&T veel waarde aan informatie en uw doelstelling.Informatieblad
Klik HIER..
~UW KEUZE~Prijsopgave
Klik HIER..

Dank u voor belangstelling voor cursus Spaans voor beginners


BV&T Opleiding & Advies biedt komplete en directe oplossingen, vanaf korte tot lange, intensieve in-company cursus Spaans voor beginners, waarop u als individu of team uw doelstelling om kunt zetten naar concrete werkplannen. Daarnaast biedt BV&T workshops en cursussen aan. BV&T traint, begeleidt, coacht, adviseert, en voert met u ontwikkelings en leerprojecten uit. Of het nu gaat over bedrijfskunde, professionele skills, taal trajecten en het controleren van folder en reclame materiaal, voor alle vraagstukken is een oplossing. BV&T trajecten zijn onder te verdelen in drie categorieën nl:
  • Bedrijfsvoering & management,
  • cursus Spaans voor beginners,
  • Taal trainingen & redigeren / anderstaligen.
Welke vraag u ook heeft, gericht op ontwikkeling van mensen, wij hebben voor u een passende oplossing. Trainingen die aan de hand van uw dagelijkse werk met de grootste zorg wordt samengesteld. U traint met de juiste begeleiding. Naast de training kunt u altijd voor vragen terecht bij uw docent over cursus Spaans voor beginners. Ga actief om met de stof, in plaats van passief te lezen. Daardoor zul je beter begrijpen wat je leert en kun je het beter onthouden. Oriënteer je op de leerstof Verken de stof Het is goed de leerstof eerst globaal te verkennen. Daarbij vorm je je een beeld van de structuur en de kwaliteit van het materiaal, de belangrijkste concepten en de samenhang met kennis die je al hebt.

cursus Spaans voor beginners

Maak een visueel schema cursus Spaans voor beginners Breng de leerstof in kaart met een visueel schema. Dit is een model van jouw bestaande kennis, de nieuwe informatie in de stof en de gedachten die je daarbij hebt. Met een visueel schema kun je beter nadenken en leren. Je ziet in één oogopslag structuur in de informatie en je komt makkelijker op nieuwe ideeën. Wie voor het eerst in een leidinggevende functie belandt, krijgt vaak een lawine aan vragen over zich heen. Uiteenlopende kwesties vragen de aandacht van de nieuwbakken manager: het bepalen van de koers, het motiveren van medewerkers en het structureren van werkprocessen. En dat graag allemaal tegelijkertijd. cursus Spaans voor beginners: Logisch dat managers soms door de bomen het bos niet meer zien. Deze introductiecursus management gidst je door enkele praktische modellen en theorieën. De cursus reikt je gereedschap aan om onmiddellijk je voordeel mee te doen en modellen om de gedachten te ordenen.

Effectief, Assertief, Praktisch, Incompany bedrijfstraining

Stel je eens voor ... Dat zinnetje is de bron van heel veel creativiteit. In deze cursus Spaans voor beginners zul je al snel merken dat je veel creatiever bent dan je denkt! Creativiteit is vaak een groepsproces. In deze cursus leer je hoe je in je eentje je creativiteit kunt ontwikkelen en gebruiken. Je creativiteit is een fantastisch stukje cursus Spaans voor beginners. Leer hier hoe het werkt. Heb je ook het idee dat de e-mail je werkdag beheerst? Durf je soms je e-mail niet te openen omdat je weet dat je honderden mails in je inbox hebt staan? Dan ben je niet de enige. Bij veel werknemers leidt de grote hoeveelheid e-mail in toenemende mate tot irritatie en gevoelens van werkdruk. In deze cursus leer je effectiever en efficiënter met je e-mail om te gaan, niet alleen als ontvanger, maar ook als verzender.

Veel voorkomende e-mailergernissen

Helaas zijn er allerlei hardnekkige slechte gewoontes, waardoor e-mail als communicatie-instrument minder effectief en efficiënt wordt. Een aantal veelvoorkomende e-mailergernissen op een rij.

Informatieoverload voorkomen.

Via de digitale snelweg komt steeds meer informatie op ons af. Om niet aan deze informatiebrij ten onder te gaan, zal je moeten leren informatie gericht tot je te nemen.

Etiquette, Effectief, Assertief, Praktisch, Incompany bedrijfstraining

Volle inboxen kunnen worden voorkomen door een aantal gedragsregels af te spreken over het verzenden van berichten, het schrijven daarvan en de verwachtingen die de verzender naar de ontvanger heeft. Sommige bedrijven hebben hiervoor beleid ontwikkeld, maar het overgrote deel van de organisaties heeft dat niet. Ook al heeft je organisatie geen regels opgesteld over het gebruik van e-mail, niets staat je in de weg om met je collega’s een aantal afspraken te maken over het verzenden, verwerken en de inhoud van e-mail. Hierdoor kun je veel tijd besparen en kunnen ergernissen en misverstanden worden voorkomen.

Persoonlijke Effectiviteit van BV&T

Wilt u effectiever en daadkrachtiger functioneren? Helder communiceren waar uw belangen en wensen liggen? Resultaatgericht en doeltreffend te werk gaan? Persoonlijke Effectiviteit is een unieke training waarin uw eigen leervraag centraal staat.

Uw resultaat! cursus Spaans voor beginners

Door middel van een heldere zelfanalyse heeft u een inzicht gekregen in uw patronen. U heeft geleerd wat voor u werkt en waar aandachtspunten liggen. U heeft uw persoonlijke effectiviteit vergroot en bent in staat keuzes te maken en deze helder te communiceren binnen uw vakgebied.
Download Acrobat Reader Nederlands
Acrobat Reader